Leuke links

Lijkt een spreekbeurt over de Efteling je een leuk idee, dan kun je daarvoor terecht op de website van het park. De Efteling heeft drie spreekbeurtpakketten: over het park zelf, over sprookjesschrijver Hans Christian Andersen en over de attractie De Vliegende Hollander. Klik hier om naar de spreekbeurtpagina te gaan.

Zweven in Duinrell Walibi Holland heeft een spreekbeurtpakket met handige informatie over het park, over achtbanen en over hoe pretparken zijn ontstaan. Klik hier om het gratis spreekbeurtpakket te lezen.

Voor wie een spreekbeurt wil houden over Attractiepark Slagharen heeft het pretpark alle informatie keurig op een rijtje gezet. Compleet met een leuke kleurplaat voor jou en je klasgenootjes. Klik hier voor de spreekbeurtinfo.

Rick de Kikker – de mascotte van Duinrell in Wassenaar – heeft zijn eigen webpagina’s met kleurplaten en materiaal voor een werkstuk of spreekbeurt. Rick beantwoordt ook allerlei vragen van kinderen. Klik hier om naar Rick’s Corner te gaan.

Baba en Bella in Avonturenpark Hellendoorn Leuke kleurplaten van Bella en Baba, de mascottes van Avonturenpark Hellendoorn, vind je hier.

 Hoe is het om te werken in een pretpark? Is dat een droombaan? Of is het gewoon werk als ieder ander werk? Lees het hier.

In een pretpark kun je heel leuke dingen doen, bijvoorbeeld op doelen mikken in de schiettent. Op de website TafelsOefenen kun je – zoals de naam al zegt – de tafels oefenen met spelletjes zoals je die kent uit het pretpark. Klik hier om tafels te oefenen.
 
Op Rekenen.nl heb je je eigen hamburgtentje en kun je meteen de tafels oefenen. Ook leuk: Nummers duiken of Tafels schieten. Start hier.


Heb je ook een link ontdekt naar een leuke site?
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ons dan even!